zondag 21 januari 2018

RAP Elektrische Fietsen

M. Buijtenhek is officieel dealer van RAP elektrische fietsen, de fijnst rijdende elektrische fietsen

Het hoge niveau in rijeigenschappen wordt gewaarborgd door te kiezen voor:
1. De beste trapondersteuning
2. De stilste motoren
3. Het hoogste comfort

AD 1) De beste trapondersteuning: IPS van RAP
Het IPS (intelligent Pedelec Systeem) van RAP is gebaseerd op trapkrachtsensortechniek (patent). Deze zorgt In combinatie met de krachtige computer en de geavanceerde software zorgt het voor een directe, gelijkmatige, krachtige en efficiënte ondersteuning. Door het intuïtieve karakter reageert de motor op een natuurlijke manier en voelt de ondersteuning vertrouwt aan. Dit maakt IPS ook uitermate geschikt in combinatie met een voorwielmotor.

Klik hier voor meer details over de werking en de voordelen van het IPS systeem.

AD 2) De stilste motoren
Kwalitatief hoogwaardige motoren aangestuurd door het IPS motormanagementsysteem. Het resultaat: hoge prestaties bij een zeer lage geluidsproductie. De elektrische fietsen van RAP behoren tot de stilste (*) en zuinigste in de markt. RAP geeft de voorkeur aan naafmotoren vanwege de voordelen t.a.v. de geluidsproductie, efficiëntie en kosten voor onderhoud en reparatie.

Klik hier voor meer informatie over de motortechniek en de voordelen van de verschillende motorsystemen.

AD 3) Het hoogste comfort
Instelbare vering in zadel en voorvork, (handmatig-) verstelbaar stuur en zadel, LED fietsverlichting gevoed door de fietsaccu en instelbaar via het display of automatisch via een ingebouwde lichtsensor, displaybediening aan het stuur, ergonomisch handvatten, met rubber ingelegde remgrepen, een luxe GEL zadel al dan niet met geïntegreerd handvat om de fiets eenvoudig op te tillen, anti-lek banden etc. Comfort volgens RAP.

Proefrijden
Maak een (uitgebreide) vrijblijvende proefrit en ondervindt zelf waarom RAP herhaaldelijk hoog scoort in de diverse E-bike testen. Ervaar hoe intuïtief en vloeiend de ondersteuning zijn werk doet. Opstappen, versnellen, heuvel op, wind tegen óf gewoon lekker toeren, het gaat als vanzelf op een RAP. Daarnaast is de kwaliteit van de fiets natuurlijk ook dik in orde.

De elektrische fietsen van RAP bieden waar voor uw geld. 

Elke RAP wordt geheel rijklaar geleverd met 5 jaar fabrieksgarantie op het frame en 2 jaar op de overige delen (*) inclusief accu. De 1e onderhoudsbeurt, uit te voeren binnen 6 maanden na aanschaf of uiterlijk 500 km, is GRATIS. Voor het behoud van uw fiets en om aanspraak te kunnen maken op de garantie is het belangrijk dat uw fiets regelmatig (**) onderhoud krijgt.

* Met uitzondering van aan slijtage onderhevige onderdelen (vraag naar de garantievoorwaarden)
** Onderhoudsbeurt tenminste 1 maal per jaar of elke 3.500 km (wat eerst komt).

 

city7 tour8 suburb-2017

 

RAP bouwt haar fietsen met hoogwaardige A-merk kwaliteitsonderdelen van o.a. de volgende leveranciers:

logos merkonderdelen

bovagrdwautobanden365servicerightbtcscooterflex