woensdag 21 maart 2018

Over RAP

Rap is volledig gespecialiseerd in elektrische fietsen. De fietsen worden in samenwerking met gespecialiseerde partners in Nederland ontwikkeld en in Azië gebouwd. Door uitsluitend te werken met gerenommeerde leveranciers kunnen de elektrische fietsen van RAP zich technisch en kwalitatief meten met de besten in de markt.

De beste trapondersteuning
Omdat de kwaliteit van de trapondersteuning bepalend is voor het rijgedrag van de elektrische fiets, staat deze bij RAP centraal. Het IPS-systeem van RAP wordt in Nederland ontwikkeld en gebruikt trapkrachtmeting voor bepaling van de ondersteuning. Een systeem dat garant staat voor de prettigste manier van ondersteunen en dat normaal voorbehouden is aan elektrische fietsen in de hoogste prijsklassen. Niet voor niets roept de Consumentenbond dit systeem uit tot beste trapondersteuning!

Prijs-kwaliteit
Door eigen ontwikkeling,directe inkoop en een efficiënt georganiseerde bedrijfsvorm, zijn de fietsen van RAP concurrerend geprijsd. Bij anderen betaalt u voor vergelijkbare kwaliteit en techniek al snel €500 – € 1.000 meer. Voor de beste prijs-kwaliteit moet u bij RAP zijn!

Fiets om trots op te zijn
De keuze voor de naam RAP is niet toevallig. In de jaren '60 en '70 was RAP befaamd om haar bromfietsen met succesvolle modellen als de Rocky en de de Crown: bromfietsen van goede kwaliteit met een fijne motor. Mede vanwege deze eigenschappen is het een treffende naam voor een elektrische fiets waar wij trots op zijn!

Klik hier voor meer informatie over ondersteuningssysteem van RAP.

bovagrdwautobanden365servicerightbtcscooterflex